Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία αφιερωμένη στους μεγάλους συνθέτες, στους Γιαννάδες

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
31 Ιουλίου 2024 / 18:10
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γιανναδιτών οργανώνει μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 9:30 μμ. στην Κεντρική πλατεία Γιαννάδων.

Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στους μεγάλους Έλληνες μουσικοσυνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Διονύση Σαββόπουλο και Μάνο Λοΐζο.

Το Μουσικό Σύνολο λαϊκής μουσικής  «ΟΔΥΣΣΕΙΑ»  θα παρουσιάσει πλήθος από λαϊκά τραγούδια των σπουδαίων αυτών μουσικοσυνθετών που έμειναν ανεξίτηλα στην μουσική ιστορία της χώρας μας.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά από τις γειτονιές του Μάνου Χατζιδάκι και επισκέπτεται όλους τους Έλληνες συνθέτες που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, της παλαιότερης και της νεότερης γενιάς.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στο χώρο της πλατείας, θα λειτουργήσει κιόσκι για την πώληση αναψυκτικών, ποτών, μπύρας, κρασιού και ψητών.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.