Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον ρόλο και τις δράσεις του Σχολείου Φυλακών, στο Λαύκι

ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
25 Ιουνίου 2024 / 17:00
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:30 στην πλατεία του χωριού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι του βορρά της Κέρκυρας, (Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης "Η πρόοδος" / Πολιτιστικό Σωματείο Ένωση Περιθειωτών "Φίλιππος Βλάχος”,  Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυκίου) διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για τον ρόλο και τις δράσεις του σχολείου Φυλακών Κέρκυρας με σκοπό την ενίσχυσή του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:30 στην πλατεία του όμορφου χωριού Λαύκι, όπου θα γίνει σύντομη παρουσίαση -με προβολή- μερικών από τις δράσεις του σχολείου και θα ακολουθήσει γιορτή με μπουφέ και λαϊκή μουσική, από τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιώργο Πρίφτη, Κώστα Κωστούλα και Ηλία Μπόικο, που έχουν στηρίξει και στο παρελθόν το Σχολείο Φυλακών.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα προσφερθούν στο Σχολείο για την κάλυψη των αναγκών του. Πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία να μεταφερθούν οι δράσεις και το μήνυμα της ύπαρξης του Σχολείου και εκτός πόλης, στην περιφέρεια του νησιού.

Ο Σύλλογος Φίλων Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας θα διαθέσει για το σκοπό αυτό δωρεάν μετάβαση με λεωφορείο την ημέρα εκείνη (αναχώρηση από Παλιό Λιμάνι -Μαύρο Γάτο- στις 19:30 και αναχώρηση από Λαύκι στις 23:30). Παρακαλούνται οι φίλοι- φίλες να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να εξασφαλιστεί ικανός αριθμός θέσεων.

Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο mail του Συλλόγου [email protected] ή γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6945890285 το αργότερο μέχρι 24/6, ώστε 25/6 να ναυλώσουμε το λεωφορείο που θα μας μεταφέρει.

Ας εκφράσουμε με την συμμετοχή μας πόσο πολύτιμη είναι αυτή η πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά κυρίως για το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.