Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Καλό καλοκαίρι» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη –Στις 21 Ιουλίου στην Αχαράβη

ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
21 Ιουνίου 2024 / 10:53
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Συμμετέχουν η Μεικτή Χορωδία Αχαράβης "Νικόλαος Πουλιάσης" και Παιδική Χορωδία Αχαράβης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης διοργανώνει συναυλία με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 21:30 στην Πλατεία Δημαρχείου στην Αχαράβη. Συμμετέχουν η Μεικτή Χορωδία Αχαράβης "Νικόλαος Πουλιάσης" και Παιδική Χορωδία Αχαράβης Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την θεραπεία του μικρού Νικόλα. Η συναυλία είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη μαγευτική φωνή της- που αναδεικνύει υπέροχα ηχοχρώματα - θα μας ταξιδέψει και αυτό το καλοκαίρι με τα υπέροχα τραγούδια της.

Η παρουσία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη επί σκηνής είναι αναμφισβήτητα μία αποκάλυψη, και η ίδια πάντα έχει κάτι καινούργιο να μας προσφέρει.

Η τρυφερή, εκφραστική αλλά ταυτόχρονα δυναμική φωνή της μας συντροφεύει σχεδόν 5 δεκαετίες και είναι πραγματικά υπέροχο που την ακολουθούν πιστά 3 γενιές!

«Καλό καλοκαίρι» μας υπόσχεται η αγαπημένη ερμηνεύτρια μαζί με μία εξάδα σπουδαίων μουσικών αφού είναι βέβαιο ότι θα μας παρασύρουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση, ευαισθησία και πάθος.

Ανάμεσα στα αγαπημένα μας τραγούδια της τεράστιας δισκογραφίας της θα ακούσουμε για πρώτη φορά και την «Ιουλία», το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», σε μουσική του Άνδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου.

Ακόμα θα χορέψουμε στους ρυθμούς του «Θα στο λέω» (Bamboleo) που ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές μας.

«Καλό καλοκαίρι» λοιπόν σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια που θα αγγίξουν την ψυχή μας.

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.