Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα γνωριμίας του Ομίλου Mitsis στις 21/06

MITSIS GROUP
19 Ιουνίου 2024 / 12:22

Με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση του Messonghi Beach Hotel και την ανάληψη της διαχείρισης του Belvedere Hotel στις Μπενίτσες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ημερίδα γνωριμίας στην Κέρκυρα διοργανώνει ο Όμιλος Mitsis, με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση του Messonghi Beach Hotel και την ανάληψη της διαχείρισης του Belvedere Hotel στις Μπενίτσες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στις 21/06 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Messonghi Beach Hotel και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα επενδυτικά σχέδια και τις δράσεις του Ομίλου καθώς και τις επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρει. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, διοικητικά στελέχη του Ομίλου θα παρουσιάσουν:

  • Το επενδυτικό και αναπτυξιακό πλάνο του οργανισμού: Ενημερωθείτε για τα φιλόδοξα σχέδιά του για την ανάπτυξη των νέων μονάδων και την ενσωμάτωσή τους στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
  • Τα οφέλη της στρατηγικής του Ομίλου για την κοινωνία και το περιβάλλον της Κέρκυρας: Μάθετε πώς οι δράσεις του συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στο νησί.
  • Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: Ανακαλύψτε τις πρωτοβουλίες του που προωθούν την κοινωνική ευημερία και ενισχύουν την τοπική κοινότητα.
  • Τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα και τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας.

«Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς και θα συμβάλει στην ενίσχυση των δεσμών μας με την τοπική κοινωνία. Σας προσκαλούμε να παραστείτε, να συζητήσουμε, να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε για την ευημερία της Κέρκυρας».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Mitsis στο [email protected]; ή καλέστε στο 214 41 67 026.

*Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν ένα δώρο και θα συμμετέχουν στην κλήρωση για 3 δωρεάν διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ένα από τα 5* all-inclusive ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis σε όλη την Ελλάδα!*

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΦΩΤΟ@ MITSIS GROUP