Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Χάρις Αλεξίου θα δώσει το παρόν στη συναυλία προς τιμή της στις 8 Ιουνίου

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
29 Μαΐου 2024 / 10:54
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η Κέρκυρα τιμάει την Χάρις Αλεξίου στο επιβλητικό παλαιό φρούριο και σας προσκαλούμε να τιμήσετε και εσείς με την παρουσία σας την σπουδαία αυτή καλλιτέχνιδα"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Αγάθη Κοσκινά, η Χάρις Αλεξίου θα παρευρεθεί στην τιμητική συναυλία που θα γίνει γι’ αυτήν το Σάββατο 8 Ιουνίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η μία και μοναδική, λατρεμένη μας ερμηνεύτρια: Χάρις Αλεξίου θα παραστεί στην τιμητική συναυλία για αυτήν, που θα παρουσιάσουν Κερκυραίοι καλλιτέχνες, στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στις 21:00. Το σπουδαίο ερμηνευτικό έργο της Χάρις Αλεξίου, και όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια, θα ερμηνεύσει η δική μας Αγάθη Κοσκινά, που έπειτα από μία σειρά επαναλαμβανόμενων συνεργασιών με το Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Μανώλη Μητσιά και τον Μιχάλη Βιολάρη θα την ακούσουμε σε τραγούδια του Μανού Λοΐζου, Θάνου Μικρούτσικου, Χρήστου Νικολόπουλου, Μάριου Τόκα, Αντώνη Βαρδή, Νίκου Αντύπα, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Πυθαγόρα, Λίνας Νικολακοπούλου, Ρασούλη Μανώλη, αλλά και σε τραγούδια που η ίδια Χάρις Αλεξίου έχει γράψει στίχους και μουσική και έχουμε αγαπήσει. Μαζί της και ο Φάνης Ζερβός και στη διεύθυνση ορχήστρας ο Κερκυραίος Μαεστρος Γιώργος Παγιάτης.

Το αφιέρωμα θα παρουσιαστεί από τον καταξιωμένο και πολύ αγαπημένο μας ηθοποιό Γρηγόρη Βαλτινό και την δημοσιογράφο Ηρώ Λέλλα. Την συναυλία πλαισιώνει δέκαμελής ορχήστρα και συμμετέχουν τα μεικτά και παιδικά τμήματα των χορωδιών Αχαράβης, Άφρας, Μαγουλάδων, καθώς και η παιδική χορωδία του Σπιτιού Παιδικής και Κοινωνικής Μέριμνας Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων “Τα χαμόγελα του Μον- Ρεπό”.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν η Αγάθη Κοσκινά και ο Γιώργος Παγιάτης. Πρόκειται για μία φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων καθώς και στο Συσσίτιο Αγίου Ιωάννη Λάζου του Μαντουκίου. Ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι με πολλές εκπλήξεις και εναλλαγές επί σκηνής!

Η Κέρκυρα τιμάει την Χάρις Αλεξίου στο επιβλητικό παλαιό φρούριο και σας προσκαλούμε να τιμήσετε και εσείς με την παρουσία σας την σπουδαία αυτή καλλιτέχνιδα, σε μία βραδιά που θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει να ονειρευτούμε !

Επιμέλεια παραγωγής: Χριστίνα Καλούδη».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.