Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκθεση φωτογραφίας «Όπου με πάνε τα βήματα μου»

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
28 Μαΐου 2024 / 13:42
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 20:00. Διάρκεια έκθεσης έως 4 Ιουνίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΟΥ» στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 20:00.

Ο Σύλλογος έχει ως καταστατική πρόνοια και μόνιμη φροντίδα του την υγεία και την ευεξία. Διοργανώνει, με μεγάλη ασφάλεια, εξορμήσεις για τα μέλη του και μη, από μικρές αποστάσεις μέχρι και πολυήμερες εξορμήσεις. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα για τη συμμετοχή, μόνο ικανότητα προς βάδιση και όρεξη για επαφή με τη φύση. Νοιάζεται ταυτόχρονα για την υγεία του κοινωνικού συνόλου.

Για το λόγο αυτό, το σύνολο των εσόδων από την έκθεση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, που έχει την αμέριστη και διαρκή στήριξή μας. Παράλληλα, προσπαθεί να προστατεύσει τη φυσική ομορφιά της πατρίδας μας σε θάλασσα, βουνό, δάσος και αστικό και περιαστικό τοπίο. Ομορφιά που ο σύλλογός μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει και να αυξήσει την ευαισθησία της πολιτείας και του κοινωνικού συνόλου για αυτήν.

Στα εγκαίνια επιτροπή καταξιωμένων φωτογράφων θα επιλέξει ανάμεσα στις πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες την πιο ξεχωριστή για βράβευση με συμβολικό έπαθλο. Θα ακολουθήσει κέρασμα και περαιτέρω προβολή εικόνων, ότι αντικρίζουν τα μάτια στις πεζοπορίες και απαθανατίζει η φωτογραφία. Όποιος επιθυμεί, έναντι συμβολικού αντιτίμου, μπορεί να αποκτήσει φωτογραφίες-κάδρα, από τις ομορφιές της φύσης. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσει το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.