Κυριακή 16.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

To Corfu Tantra Festival στον Αρίλλα, 26 έως 31 Μαΐου

Corfu Tantra Festival
23 Μαΐου 2024 / 16:34
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ασκήσεις, κίνηση, εργασία με αναπνοή, χορό, ταντρικές πρακτικές, μασάζ, χορός, cacao ceremony, ζωντανή μουσική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Corfu Tantra Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2024 στον Αρίλλα σ΄ένα από τους πιο όμορφους χώρους του Corfu Buddha Hall.

Ένα φεστιβάλ που θα οδηγήσει σε ένα βαθύ και μεταμορφωτικό ταξίδι με ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις, κίνηση, εργασία με αναπνοή, χορό, ταντρικές πρακτικές, μασάζ, χορός, cacao ceremony, ζωντανή μουσική - αυτή θα είναι μια κοινή εκστατική εμπειρία όπως καμία άλλη - και μερικά μυστικά δώρα που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα από τους διοργανωτές.

Το Corfu Tantra Festival είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανακαλύψετε την τάντρα και να πάρετε μια γεύση από όλες τις διαφορετικές γεύσεις της, να γνωρίσετε τη φυλή των ομοϊδεατών σας, να δημιουργήσετε βαθιές σχέσεις και να κάνετε φίλους για μια ζωή.

Συγκεντρώνεται μια υπέροχη ομάδα δασκάλων και μουσικών από όλο τον κόσμο που ανυπομονούν να δουλέψουν με τους συμμετέχοντες!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.