Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκθεση "Στιγμές Συνάντησης" με έργα διδασκουσών και διδασκόντων του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ
23 Μαΐου 2024 / 12:02

Στο επετειακό 17ο Φεστιβάλ οργανώνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας 

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ομαδική εικαστική έκθεση Στιγμές Συνάντησης η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων συμμετέχει στο 17ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας (Τ.Τ.Η.Ε.) του Ιονίου Πανεπιστημίου, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του (2004-2024).

Το επετειακό 17ο Φεστιβάλ οργανώνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας & Εφαρμογών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και θα υλοποιηθεί την περίοδο 23 Μαΐου – 02 Ιουνίου 2024.

 H εικαστική ομαδική έκθεση Στιγμές Συνάντησης παρουσιάζει έργα των διδασκουσών και διδασκόντων του Τ.Τ.Η.Ε. και επιχειρεί να ενώσει τις διαφορετικές οπτικές και τα ποικίλα μέσα των καλλιτέχνιδων και καλλιτεχνών, 

αναδεικνύοντας πώς η συνάντησή τους δημιουργεί νέες, απρόβλεπτες αφηγήσεις. 

Η έκθεση γίνεται ένα ζωντανό πεδίο διαλόγου, όπου η συνύπαρξη των δημιουργών, μέσα από το εύρος των καλλιτεχνικών προσεγγίσεων, αποκαλύπτει έναν πολυφωνικό καμβά.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι (κατά αλφαβητική σειρά): 

Σπύρος Βερύκιος / Αντώνης Ζήβας / Νίκος Κόκκαλης / Μαρία Κρίγκα / Χριστίνα Μητσάνη / Φώτης Ραφτόπουλος / Κωνσταντίνος Τηλιγάδης / Μαριάννα Στραπατσάκη.

Η έκθεση Στιγμές Συνάντησης  που παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης "Θάνος Χρήστου", εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 7:30 μ.μ., (Κήπος του Λαού) και σηματοδοτεί την έναρξη του 17ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τ.Τ.Η.Ε. του Ιονίου Πανεπιστημίου https://avarts.ionio.gr/gr/news/30681/  με διάρκεια έως τις 02 Ιουνίου 2024 και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες, κλειστά)