Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το παιδικό μιούζικαλ «Οι μέλισσες σώζουν τον πλανήτη» από την Φ.Ε. Μάντζαρος στις 25-26 Μαΐου

Φ.Ε. ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ
18 Μαΐου 2024 / 12:28
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σχολή Μελοδράματος και μιούζικαλ της Φ. Ε. Μάντζαρος παρουσιάζει σε Α' εκτέλεση το παιδικό μιούζικαλ «Οι μέλισσες σώζουν τον πλανήτη», το Σάββατο και την Κυριακή 25-26 Μαΐου στις 19:30, στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου. 

Μουσική: Debbie Campbell

Διασκευή-στίχοι τραγουδιών: Έλλη Καρύδη

Κείμενα : Βάγια Μπόκου

Συντελεστές:

Σκηνοθετική επιμέλεια-χορογραφίες : Φλώρη Δανδόλου

Μουσική εκμάθηση-δ/νση : Έλλη Καρύδη

Εικαστική Επιμέλεια: Πηνελόπη Μαμάλου, Αντώνης Μάμαλος

Ενοργάνωση : Δημήτρης Αργυρός

Φώτα –Ήχος : Λεωνίδας Βιτουλαδίτης

Σπουδαστές του παιδικού μιούζικαλ  & της Παιδικής χορωδίας της Φ.Ε.Μ

Διανομή

Δήμαρχος: Παναγιώτης Γραικός 

Βερόνικα: Ιωάννα Σαΐνη

Κυρία Σπρέι: Σούζαν Αναστασία Βλασερού

Βομβίνοι-Γεωργοί-εργάτες: Πέτρος Γραικός, Φεντερίκα Κοσμά, Δημήτρης Μπόκος, Σπυρίδωνας Φακιολάς 

Μέλισσες: Απέργη Μαρία, Βαλσαμά Ανθίμη, Δημητροπούλου Άννα Ελένη, ΚαραχάλιουΈλενα, Κεραμυδά Ζωή, Κορομιού Ίριδα, Κροκίδη Άννα Μαρία, Κωνσταντίνου Ήλια, Μεσημέρη Αριάδνη,  Μακρή Ελένη, ΜικάλεφΚων/να, Μουζακίτη Μαρία, Πολίτη Ιωάννα, Παπατσώρη Αναστασία, Παπατσώρη Ουρανία,  Ριγανά Σταματέλλα,  Σγούρου Ηλιάνα, Τριανταφύλλου Ερικαίτη, Φλώρου Αγγελική, 

Μαθητές σχολείου

Μουσικό Σύνολο Φ.Ε. Μ : Φλάουτο: Κορνηλία Ρουβά, Κλαρινέτο: Δημήτρης Αργυρός, Άλτο κλαρινέτο: Σπύρος Γεωργάτος, Μπάσσοκλαρινέτο:  Προκόπης Μουρμούρης, Κρουστά: Σπύρος Ασπιώτης

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικό οικολογικό μήνυμα. Το σημαντικό έργο που επιτελούν οι μέλισσες στην ζωή των ανθρώπων απειλείτε σημαντικά καθώς η αυξημένη δόμηση και η αλόγιστη χρήση των λιπασμάτων και των διαφόρων ειδών spray, περιορίζουν τον χώρο δράσης των μελισσών. Οι γεωργοί παρατηρούν ότι οι μέλισσες εξαφανίζονται και έτσι οι καρποί στα φυτά και τα δέντρα τους δεν δένουν. Η Βερόνικα είναι μια μαθήτρια που μπορεί και επικοινωνεί με τις μέλισσες και νιώθει το δράμα τους. Με σύμμαχους τους συμμαθητές της εμποδίζουν τον Δήμαρχο της πόλης να κατασκευάσει ένα ακόμη μεγάλο εμπορικό κέντρο και κατ’ επέκταση να μειωθεί ένας πράσινος πνεύμονας για την πόλη! Οι μέλισσες με συμμάχους τα παιδιά καταφέρνουν να γλιτώσουν τον γαλάζιο πλανήτη.

 

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ

Προπώληση στα γραφεία της Φιλαρμονικής απόγευμα 6-8 μ.μ Πληροφορίες-κρατήσεις στο τηλ : 6976835014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.