Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στην πλατεία Άφρας - Μαζί του η Αγάθη Κοσκινά

Μανώλης Μητσιάς
12 Ιουλίου 2023 / 10:11

Σάββατο 22, Ιουλίου στις 9μμ - Συμμετέχουν η μεικτή και παιδική Χορωδία Άφρας καθώς και η Παιδική Χορωδία του σπιτιού παιδικής και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συναυλία του σπουδαίου ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22, Ιουλίου στις 9μμ, στην ατμοσφαιρική πλατεία της Άφρας,  .

Μαζί του για τρίτη φορά σε ρόλο ερμηνεύτριας σε αυτή τη συναυλία, η Κερκυραία Αγάθη Κοσκινά.

Ο Μανώλης Μητσιάς θα συμπράξει με την Μεικτή και Παιδική Χορωδία Άφρας “Η Λαμποβίτισσα” καθώς και την Παιδική Χορωδία “Τα χαμόγελα του Μον-Ρεπό”, του σπιτιού παιδικής και κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Διοργανωτής της συναυλίας ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας.

Είσοδος: 12 €. Πώληση εισιτηρίων 10 € έως και 20 Ιουλίου Στο Φωτοτυπικό Κέντρο Νάκος, Μάντζαρου 14

Ο Μανώλης Μητσιάς

Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής, απλώς μου άρεσε πολύ το τραγούδι και όταν έφυγα για σπουδές στη Θεσσαλονίκη ήθελα να τραγουδάω. Έτσι γράφτηκα σε μία χορωδία, τη Λέσχη Γραμμάτων και Τεχνών Βορείου Ελλάδος. Ήθελα να ακολουθήσω τη Στρατιωτική Ιατρική, έδωσα εξετάσεις στην Αθήνα, αλλά δεν είχε σταλεί ακόμη το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Μόλις γύρισα στη Θεσσαλονίκη με κόψανε». Πήγα στη Σχολή Υπομηχανικών – Χημικών, αλλά το τραγούδι υπήρχε μέσα μου…»

Τελικά η πορεία του απέδειξε ότι ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος κατάφερε και έγινε ο κορυφαίος ερμηνευτής που έχει σφραγίσει με τη φωνή του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, με αναδρομές σε μοναδικές ερμηνείες τραγουδιών των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που πίστεψαν σε αυτόν και του εμπιστεύτηκαν τα σημαντικότερα έργα τους.