Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας»

Πολιτιστικός Σύλλογος "Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας
15 Ιουνίου 2023 / 18:41
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην φετινή διοργάνωση, μεταξύ των μουσικών θα βρίσκονται και δύο πρώην τρόφιμοι των φυλακών και μαθητές του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των φυλακών Κέρκυρας «Λίγες μείνανε», την Τετάρτη 21/06 στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας (Ναός Αγίου Γεωργίου).

Στην φετινή διοργάνωση, μεταξύ των μουσικών θα βρίσκονται και δύο πρώην τρόφιμοι των φυλακών και μαθητές του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας, οι οποίοι μετά την αποφυλάκισή τους ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Επιπλέον, συμμετέχουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και δάσκαλοι του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί εντός του Καταστήματος Κράτησης.

Η συναυλία, με τίτλο “Λίγες μείνανε” θα ξεκινήσει στις 21.30 ακριβώς, με ελεύθερη είσοδο.

Τη διοργάνωση της συναυλίας έχει αναλάβει ο "Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας” και τελεί υπό την αιγίδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.