Masterclass Ισπανικού Τραγουδιού με τον διεθνούς φήμης πιανίστα Pablo García-Berlanga
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30/4 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στο Παλαιό Φρούριο
ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου έχει την τιμή να φιλοξενεί τον διακεκριμένο Ισπανό πιανίστα Pablo García-Berlanga, καθηγητή στο Conservatorio Superior de Música "Joaquín Rodrigo" της Βαλένθια, για ένα εντατικό τριήμερο σεμινάριο αφιερωμένο στην ισπανική φωνητική μουσική.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Απριλίου 2026 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μουσικών Σπουδών στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Κατά τη διάρκεια του masterclass, οι φοιτητές της κατεύθυνσης Μονωδίας θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις τεχνικές και τις ερμηνευτικές ιδιαιτερότητες του ισπανικού ρεπερτορίου υπό την καθοδήγηση ενός κορυφαίου ειδικού.
Το σεμινάριο γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +
Το σεμινάριο θα κορυφωθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026, στις 20:30, με μια ξεχωριστή συναυλία στην αίθουσα συναυλιών του Ιόνιου Ωδείου. Ο Pablo García-Berlanga θα συμπράξει με τους φοιτητές μονωδίας, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ηχοχρώματα της ισπανικής μουσικής παράδοσης.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

