Πέμπτη 19.03.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία "Περί Θανάτου": Φοβόμαστε το τέλος ή μήπως είμαστε ήδη νεκροί;

ΦΩΤΟ@aftodioikisi.gr
ΙΑΤΡΕΙΟ
19 Μαρτίου 2026 / 16:39
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026, στις 19:30 στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ομιλία "Περί Θανάτου" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026, στις 19:30 στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας από την ομάδα "ΘΕΣΜΙΣ ΑΡΗΤΗ – Κερκυραϊκό φόρουμ, ζητήματα της δημόσιας σφαίρας 2026" 

Ομιλητές: ο Κωνσταντίνος Σπίγγος Ιατρός Νευρολόγος – Συγγραφέας, η Όλγα Πετρίδου Συγγραφέας και ο Σπυρίδων Μανάτος Συγγραφέας. 

Το σημαντικότερο ηθικό γεγονός στη ζωή του ανθρώπου είναι ο θάνατός του. Διότι μόνο ένας πραγματικός θάνατος υπάρχει για το ον που γνωρίζει ότι θα πεθάνει• ο πνευματικός θάνατος• η πραγματικότητα είναι ότι ο άνθρωπος δεν φοβάται τον επικείμενο θάνατο• εκείνο που πράγματι φοβάται είναι μήπως είναι ήδη νεκρός. Δεν υπάρχει τρομερότερη επίγνωση από αυτήν.

Εμφανίσεις: 271
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.