Ημέρα έρευνας από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο την Τρίτη 17/3
Τρίτη 17 Μαρτίου 2026, στις 11:00 π.μ. στον κλειστό χώρο (τέντα) του ΟΛΚΕ, στο λιμάνι της Κέρκυρας.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο διοργανώνει την Ημέρα Έρευνας 2026 την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026, μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην προβολή της επιστημονικής γνώσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας που παράγεται στο Ίδρυμα.
Στόχος της Ημέρας Έρευνας είναι να αναδείξει το πολυδιάστατο ερευνητικό έργο του Ιονίου Πανεπιστημίου και να ενισχύσει τη διασύνδεση της έρευνας με την κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ερευνητικές δραστηριότητες, αποτελέσματα έργων και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα κατέχει η κεντρική ομιλία (keynote) της εκδήλωσης από τον Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητή Νεκτάριο Ταβερναράκη:
https://conferences.ionio.gr/research-day/gr/keynote/
Πληροφορίες για την τοποθεσία της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε:
https://conferences.ionio.gr/research-day/gr/location/
Ιστοχώρος Ημέρας Έρευνας 2026 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο:
https://conferences.ionio.gr/research-day/
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

