Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Νίκος Αραμπατζής από την ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
29 Μαρτίου 2017 / 18:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεγαλύτερο όνομα που έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της Λευκίμμης ο Νίκος Αραμπατζής, ένα ποδοσφαιριστής με θητεία στα σαλόνια της Super League αγωνιζόμενος με τα χρώματα του δικεφάλου του Βορρά, του ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες της ανώτερης επαγγελματικής κατηγορίας, έφυγε από την ΑΕΛ.

 Ακούστηκαν πολλά, ο καθένας με την αποχώρηση του εξαιρετικού αυτού αθλητή και ανθρώπου είπε τα δικά του και αυτό γιατί μόλις τέσσερα ματς έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και η αποχώρηση έγινε την πιο κρίσιμη στιγμή. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή βαρόμετρο για την ΑΕΛ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την ποιότητα του, αλλά και τη συμπεριφορά του είχε ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση που την ήξεραν οι άνθρωποι της ομάδας, λόγοι καθαρά οικογενειακοί, τον ανάγκασαν να αφήσει την ΑΕΛ τη φανέλα της οποίας τίμησε, την ίδρωσε, την μάτωσε και πραγματικά οι φίλοι της ομάδας έκλαψαν με την αναγκαστική αποχώρησή του. Άλλωστε η ΑΕΛ μπορεί να ξεπεράσει στα τέσσερα ματς την αποχώρησή του, αλλά ο Ν. Αραμπατζής δεν μπορούσε επ΄  ουδενί λόγο να μείνει, η οικογένεια του είναι η πρώτη του προτεραιότητα και ήδη είναι στη Γερμανία όπου πρόκειται να εργαστεί και να μείνει μόνιμα.  
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ: Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Αραμπατζή για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους στο εξωτερικό. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. , οι προπονητές και ο λαός της Λευκίμμης τον ευχαριστεί θερμά για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε και όσα ζήσαμε όλη την αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος κόσμησε με την παρουσία του τα γήπεδα της Κέρκυρας και θα είναι για πάντα στις καρδιές μας . Τον ευχαριστούμε θερμά .
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια