Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε πέναλτι ο Τουράμ, δεν νίκησε ο ΑΟΚΚ τον Παναιτωλικό

ΑΟΚΚ - Παναιτωλικός
25 Φεβρουαρίου 2017 / 19:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σε ένα μέτριο ποιοτικό ματς με λίγες φάσεις, κυρίως στην επανάληψη Κέρκυρα και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0.

Η ομάδα του νησιού μας με μέτρια εμφάνιση θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αφού είχε την τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 37΄ όταν κέρδισε πέναλτι, χέρι του Τσοκάνη εντός περιοχής, αλλά ο Τουράμ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη. Δυο λεπτά νωρίτερα ο Ρόι του Παναιτωλικού έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και στον Σπίνουλα και βρήκε στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι στην καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους.  Το τελικό 0-0 δείχνει δίκαιο, η Κέρκυρα ήθελε τη νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο λένε όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καλό είναι να μην χάσεις και το πέτυχε αυτό η ομάδα του ΑΟΚΚ πήγε στους 23 βαθμούς και ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της.
Διαιτητής: Πρ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αλ. Γρέβενης (Χαλκιδικής), Αν.  Μεϊντάνας (Αχαΐας)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Κεϊτά, Σιόντης, Γκομέζ (82' Γεωργίου), Ντιογκό (68' Ντουαλά), Γκομέζ, Κόντος (60' Παμλίδης), Τουράμ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (46' Ροντρίγκες), Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (46' Μπράβο), Ρέι, Ρόσα (84' Μουνιός), Λόπες, Παπαδόπουλος.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια