Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανασυγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Συντονιστική του Κι.Δη.Σο.

ΚΙΔΗΣΟ
02 Φεβρουαρίου 2017 / 13:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε χθες η Νομαρχιακή Ολομέλεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Κέρκυρας κατά την οποία ανασυγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος,

ενώ ακολούθησε και η κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά.

Oι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το ενωτικό κλίμα που διαμορφώνεται στον χώρο μετά τη συμπόρευση του Κινήματος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, μια κίνηση η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα για την Κεντροαριστερά βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τυχόν διαφορές του παρελθόντος.

Την νέα 11μελή Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία Κέρκυρας του Κινήματος, απαρτίζουν οι:
Αλεξάκης Αλέξανδρος, Γερογιάννης Θρασύβουλος (Λάκης), Κοντομάρη Δέσποινα, Δεσύλλας Αντώνης, Γραικός Ανδρέας, Αλαμάνος Αλέξανδρος, Μουζακίτης Δημήτριος, Δελλής Κώστας, Αλεξάκης Σπυρίδων, Τσόνας Ιωάννης και Σάρα Σάμου.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Κινήματος, όπου το φλουρί έπεσε στο στην νεολαία του κινήματος, ενώ όλοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα χρονιά.

Η Νομαρχιακή Συντονιστική Γραμματεία θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για την κατανομή των τομέων ευθύνης των μελών της και να δρομολογήσει μελλοντικές δράσεις εξωστρέφειας και διαλόγου με την κοινωνία.