Ήλθε, προπονείται, υπογράφει ο Μεντί

Ήλθε, προπονείται, υπογράφει ο Μεντί

Ο Μεντί με τους ανθρώπους του Κρόνου και τον κόουτς Ξάνθη στα καλωσορίσματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πάρα πολλά περιμένουν στον Κρόνο από τον έγχρωμό επιθετικό από τη Σενεγάλη Κριστιάνο Μεντί ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης είναι στο νησί μας για να συζητήσει και ουσιαστικά να κλείσει τη μεταγραφή του από την ΑΕΠ Λαυρεωτική στον Κρόνο Αργυράδων.

29
Δεκεμβρίου / 2016

Ο 25χρονος κεντρικός κυνηγός είναι παντρεμένος στο Αγρίνιο και έχει δυο παιδιά, συναντήθηκε δε με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Ξάνθη, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Ν. Μηνά και τον Γεν. αρχηγό Θ. Καββαδία (φωτό). 
Πέμπτη απόγευμα στο γήπεδο του Περιβολίου ο Μεντί κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει, αφού ρυθμιστούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Ο παίκτης ανήκει στην ΑΠΕ Λαυρεωτική που παίζει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ. Ανατολικής Αττικής (είναι στην 7η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες), φαίνεται ότι η μεταγραφή είναι απίθανο να χαλάσει, ενώ στον Κρόνο προσδοκούν ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ ο πανύψηλος (1.93μ.) επιθετικός, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων στην Β΄ Εθνική την περίοδο 2013-14.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ