Παίζουν μπάλα για τον Άλεξ στις Καρουσάδες

Παίζουν μπάλα για τον Άλεξ στις Καρουσάδες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε το «Προπονητικό κέντρο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα» και η Ολυμπιάδας Καρουσάδων για φιλανθρωπικό σκοπό, συνηθίζεται τις Άγιες Μέρες, να έχουμε τέτοιες εκδηλώσεις.

29
Δεκεμβρίου / 2016

Διοργανώνουν αγώνες για την ενίσχυση του Άλεξ την Παρασκευή 30/12/2016 στο «προπονητικό κέντρο Κέρκυρας του ΠΑΟΚ», με την παρουσία ακαδημιών, δυο διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών και ενός φιλικού ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες του Βορρά.
Θα γίνουν πρώτα αγώνες ανάμεσα στις ακαδημίες του Προπονητικού κέντρου και τις αντίστοιχες του Ολύμπου για παιδιά ηλικιών γεννηθέντων 2004-05 και 2006-07, με ώρα έναρξης 13:00. Στη συνέχεια θα παίξουν φιλικό παιγνίδι η ομάδα της Ολυμπιάδας με την αντίστοιχη του Εθνικού Περουλάδων, σε μια γιορτή-κάλεσμα ανθρωπιάς και ενίσχυσης για να βοηθηθεί ένας συνάνθρωπος μας, ένα παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα. Το κάλεσμα είναι σε όλη τη Βόρεια Κέρκυρα να παρευρεθεί και να βοηθήσει οικονομικά, με την αγορά μια πρόσκλησης που κοστίζει συμβολικά πέντε ευρώ. 
Αλλά και λόγω των ημερών αυτοί που δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά θέλουν να βοηθήσουν τον σκοπό του τουρνουά, μπορούν να πάρουν μια πρόσκληση για να βοηθήσουν να πετύχει ο σκοπός, που είναι ανθρώπινος και αναγκαίος.    
 «Η παρουσία σας θα δώσει δύναμη στον Άλεξ. Σας περιμένουμε. Όλοι μαζί μπορούμε» αυτό είναι το κεντρικό κάλεσμα των διοργανωτών, ας μην το αγνοήσουμε.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ