Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Πετριτή, Α. Κουρτέσης

Αστέρας Πετριτή
22 Δεκεμβρίου 2016 / 16:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από 13 χρόνια στην προεδρία του Αστέρα Πετριτή, στο Δ.Σ. της Τετάρτης 21/12 δήλωσε την παραίτησή του ο πρόεδρος κ. Αντώνης Κουρτέσης. Ένας παράγοντας του αθλητισμού με πολυετή προσφορά και ήθος, με τους λόγους της παραίτησης να τους εξηγεί ο ίδιος με επιστολή του η οποία αναφέρει τα εξής:

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 ανακοίνωσα την απόφασή μου να αποχωρήσω από την θέση του Προέδρου.
Λόγοι προσωπικοί, όσο όμως και διαφωνίες σε επίπεδο νοοτροπίας πάνω στη άσκηση της Διοίκησης, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω από το νευραλγικό πόστο του προέδρου, καθώς θα μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να υλοποιώ αποφάσεις οι οποίες αντιτίθενται στην φιλοσοφία την οποία έχω υιοθετήσει κατά την διάρκεια της θητείας μου στην θέση αυτή. Αποχωρώ περήφανος και γεμάτος ικανοποίηση για όσα έχουν γίνει αυτά τα 13 χρόνια που είχα την τιμή να υπηρετήσω την ομάδα μας από αυτή την θέση.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, τα μέλη των διοικήσεων, τους προπονητές και όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν την ψυχή τους και βοήθησαν την ομάδα να κατορθώνει συνεχώς μεγαλύτερες επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στη Διοίκηση της ΕΠΣ Κερκύρας, στους διαιτητές καθώς και στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Για το τέλος άφησα τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ, για τον κόσμο αυτόν ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο, ήταν συγκλονιστικός σε όλα τα παιγνίδια που έδωσε η ομάδα μας.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την πίστη την στήριξη και την υπομονή που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά».
 
Η ανακοίνωση της διοίκησης
 
Από κει και πέρα ακούστηκαν ή ακούγονται πολλά, αλλά το θέμα είναι να συνεχίσει ο σύλλογος να προχωράει με τις όποιες αλλαγές γίνονται, υπάρχει μπροστά μία δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το γεγονός αυτό δεν πρέπει αν επηρεάσει την ομάδα και να βγει έξω από το σχεδιασμό της που είναι η παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Βέβαια μετά τη συνεδρίαση της Τετάρτης του Δ.Σ. εξεδόθη ανακοίνωση για το θέμα αυτό που αναφέρει: «Στο σημερινό Δ.Σ. που έλαβε χώρα στα γραφεία του Αστέρα Πετριτή, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Κουρτέσης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της ομάδας. Η οικογένεια του Αστέρα τον ευχαριστεί για κάθε ένα από τα 13 χρόνια που προσέφερε στην ομάδα μας. Η νέα μορφή της Διοίκησης του Αστέρα θα συγκροτηθεί σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στις 27-12-2016».
 
Οι αναγκαίες ενισχύσεις
 
Οι όποιες διοικητικές εξελίξεις δεν μπορούν να σταματήσουν την ροή της ομάδας, είτε στο θέμα των προπονήσεων, είτε στο θέμα της αναζήτησης ποδοσφαιριστών για να την ενίσχυση της ομάδας, οι μέρες περνάνε και θέλουν οπωσδήποτε προπονητής και διοίκηση άμεσα να υπάρξει η ενίσχυση, το ματς με την Αμβρακία στις 8/1/2017 είναι κομβικό και είναι απαραίτητο να έχει πάρει 1-2 παίκτες η ομάδα, ενώ πιθανή επιστροφή των επιθετικών Στούπα Σπύρου και Γεωργοπάλη Νίκου θα τονώσει πολύ την επιθετική γραμμή του συλλόγου που δείχνει πολύ αδύναμη.