Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Silver βραβείο για την Κινητή Μονάδα του Ψυχιατρικού Τομέα και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας

Healthcare Business Awards
26 Οκτωβρίου 2022 / 16:54
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τα Healthcare Business Awards αφορούν στην επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων δράσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κινητή Μονάδα του Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας βραβεύτηκαν στο Healthcare Business Awards 2022 με το Silver βραβείο στην κατηγορία «Ποιότητα Παρεχόμενων Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας» υπό τον τίτλο «Νέα Τεχνολογικά Εργαλεία στις Υπηρεσίες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Τα Healthcare Business Awards αφορούν στην επιβράβευση βέλτιστων πρακτικών και καινοτόμων δράσεων.

Το βραβείο παρέλαβε η Επιστημονικά Υπεύθυνη και Προϊσταμένη της Κινητής Μονάδας και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, Νοσηλεύτρια Μαρία Δημοπούλου.

Αναφορικά με την βράβευση αυτή, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Λεωνίδας Ρουμπάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ, καταρχήν, όλο το προσωπικό της Κινητής μας Μονάδας και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, για την βράβευση αυτή. Μία βράβευση που αναδεικνύει το σοβαρό έργο και την υψηλή ποιότητα παροχής Υπηρεσιών Υγείας, που το Νοσοκομείο μας επιτελεί. Στο πλαίσιο αυτό και με την συνεργασία όλων των δυνάμεων του Οργανισμού, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για την καθημερινή συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας που προσφέρουμε».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.