Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέτρια η Κέρκυρα έχασε 5-0 από έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ

ΑΟΚΚ-ΠΑΟΚ
17 Δεκεμβρίου 2016 / 23:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα αυτογκόλ στο 46ο δευτερόλεπτο του ματς από τον Ανδρεόπουλο πάγωσε τους παίκτες και την ομάδα της Κέρκυρας, που δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό στο ματς,

με κακές επιλογές και μέτρια απόδοση έχασαν δίκαια και με μεγάλο σκορ από τον ΠΑΟΚ με 0-5, έναν ΠΑΟΚ που ήταν εντυπωσιακός είχε και ένα δοκάρι με τον Μπίσεβαρ στο 32. Η Κέρκυρα επιθετικά ελάχιστα απείλησε.
Τα γκολ του αγώνα:
1' ΓΚΟΛ 0-1  Από δεξιά ο Κάμπος επιχείρησε μια σέντρα και ο Ανδρεόπουλος με ασύλληπτο σουτ στην προσπάθεια του να απομακρύνει. έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κουτζαβασίλη!
23' ΓΚΟΛ 0-2  Καταπληκτικό πλασέ του Μπίσεσβαρ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα χτυπά στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού και καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κουτζαβασίλη.
34' ΓΚΟΛ 0-3. Ο διαιτητής είδε μόνο αυτός τράβηγμα του Βενέτη στον Ροντρίγκεζ, δόθηκε πέναλτι, ο Αθανασιάδης το εκτέλεσε, ο Κουτζαβασίλης επενέβη σωτήρια, όμως ο Κάμπος έφτασε πρώτος στην μπάλα και πλάσαρε εύστοχα.
58' ΓΚΟΛ 0-4 Ο Αθανασιάδης έδωσε για τον Μπίσεσβαρ, αυτός άφησε για τον Κάμπος και ο Αγκολέζος με φοβερό βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκοράρει.
61' ΓΚΟΛ 0-5 Από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες, ο Μάτος πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Ιωάννου και κατέληξε στα δίχτυα της Κέρκυρας.
 ΑΟΚ  Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (65' Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Κόντος, Ανδρεόπουλος (80΄ Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (80΄ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (61' Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (46' Μαλεζάς), Ρόντρίγκες (73' Περέιρα), Αθανασιάδης
 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια