Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σταρένιο κατέκτησε το βραβείο καλύτερου ανεξάρτητου φούρνου στα Επτάνησα

Starenio Bakery
19 Μαρτίου 2022 / 21:00
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Όπως τόνισε και ο ιδιοκτήτης του Σταρένιου, Νίκος Κοντόπουλος: «Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις όχι μόνο της επιχείρησης μας αλλά και του τόπου μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το STARENIO BAKERY του Νίκου Κοντόπουλου, βραβεύτηκε στα πρώτα bakery awards που πραγματοποιήθηκαν  την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Park Hotel.

Η τελετή απονομής των Bakery Awards 2022 διοργανώθηκε από την BOUSSIAS και για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και η βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία. Το Σταρένιο κατάφερε να αποσπάσει μια σημαντική διάκριση κατακτώντας το βραβείο καλύτερου ανεξάρτητου φούρνου στα Επτάνησα.

Επίσης, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο St Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Vegan Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS, κατά την οποία ο φούρνος απέσπασε το Silver βραβείο για την  χειροποίητη πίτα με γέμιση κινόα, σπανάκι, βαλεριάνα στην κατηγορία Restaurant/Chain with Vegan Options. Ο φούρνος , βραβεύτηκε  για δεύτερη φορά στα Vegan Awards καθώς το 2020 πήρε το πρώτο του βραβείο.

Όπως τόνισε και ο ιδιοκτήτης του Σταρένιου, Νίκος Κοντόπουλος: «Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις όχι μόνο της επιχείρησης μας αλλά και του τόπου μας. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να αναδειχθεί η προσπάθεια μας στην τοπική κοινωνία και να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης σε άλλες επιχειρήσεις με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του νησιού μας τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες μας».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.