Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Το ανθρώπινο σώμα είναι το καλύτερο έργο τέχνης»

Κέντρο Κοινότητας
20 Οκτωβρίου 2021 / 16:48

Από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 η ημερίδα Προαγωγής και Αγωγής Υγείας του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά με τίτλο «Το ανθρώπινο σώμα είναι το καλύτερο έργο τέχνης».

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά ευχαριστούν θερμά την 1η ΤΟΜΥ Κέρκυρας, το Ιατροκοινωνικό Κέντρο (Πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) Κέρκυρας και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για την ανταπόκριση, τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στην ημερίδα του Κέντρου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου Ανδρέας Σκούπουρας επισημαίνει «Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Kεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων υποστηρίζει το Δήμο μας στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και αποτελεί ένα τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών του Δήμου με όλους τους φορείς, υπηρεσίες και προγράμματα που του παρέχουν κοινωνική φροντίδα οποιασδήποτε μορφής, σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας ή επικράτειας».