Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: Σε πλήρη αποσύνθεση το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (φώτος)

Αθλητικές εγκαταστάσεις
13 Ιουλίου 2021 / 13:30

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώροι του ΕΑΚΚ, περιγράφει με αγανάκτηση σε ανακοίνωσή του, συνοδευόμενοι από φωτογραφικό υλικό

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ). Στην κατάσταση στην οποία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο ΕΑΚ Κέρκυρας αναφέρθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ιδού οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις».
 
Αναλυτικά ο κ. Αυλωνίτης διευκρινίζει: «Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας σε πλήρη αποσύνθεση. Εικόνα ντροπής για τη Κέρκυρα, εικόνα ντροπής για όλους μας. Η ανάγκη για εκ βάθρων ανάπλαση, όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι καταφανέστατη, καθώς η παρακμή δεν άφησε κανένα του σημείο ανεπηρέαστο.
 
Εσωτερικοί χώροι (πισίνα, αποδυτήρια, χώροι υγιεινής κ.λπ.), που προϊδεάζουν σε συνθήκες βανδαλισμού και εξωτερικοί (χλοοτάπητας γηπέδου πλήρως κατεστραμμένος, πάγκοι φιλοξενίας ομάδων κατεστραμμένοι, καθίσματα κερκίδων, αποδυτήρια, τουαλέτες κ.λπ.) που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο και χώρες του τρίτου κόσμου.
 
Προσωπικό συντήρησης και υπηρεσίες καθαριότητας που δεν επαρκούν, ούτε για τα στοιχειώδη ειδικά τώρα που έληξε και η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στη καθαριότητα. Πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ εργαζομένων και λειτουργικών αναγκών. Πλήρης αναντιστοιχία όσων ακούτε στα ΜΜΕ από τη Διοίκηση με την πραγματικότητα.
 
Η επίσημη Πολιτεία και η Διοίκηση ενεργές μόνο σε επίπεδο δηλώσεων και βαρύγδουπων ανακοινώσεων. Όμως, οι σύλλογοί μας και τα μέλη τους, όχι μόνο δεν έπαψαν να ονειρεύονται, αλλά με την προσπάθειά τους έχουν βαλθεί να βάλουν τα γυαλιά σε όλους μας.
 
Ας μην ξαναπούμε συγχαρητήρια σε κανέναν αθλητή μας. Μην βγάλουμε καμία φωτογραφία με αυτά τα άξια παιδιά μας. Δεν το αξίζουμε. Η άθλια αυτή εικόνα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Η ευθύνη όλων μας είναι τεράστια.
 
Άμεσα καταθέτω επίκαιρη ερώτηση για να έρθει ο υφυπουργός στη Βουλή να απαντήσει.
 
ΥΓ. Δείτε ορισμένες φωτογραφίες για του λόγου το αληθές
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ