Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήρθε σήμερα (9/2) στην Κέρκυρα, το ολοκαίνουργιο Airbus της SKY express (photos)

Airbus A320neo
09 Φεβρουαρίου 2021 / 17:14
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Με το Airbus A320neo θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες από Αθήνα προς Κέρκυρα και το αντίθετο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τα ολοκαίνουργια Airbus A32neo θα εξυπηρετεί από τον Φεβρουάριο και μετά, το Αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας» η SKY express, ενώ στον κορφιάτικο «αέρα» θα βρίσκονται και τα ATR όπως γίνεται σταθερά μέχρι σήμερα.

Με μια απόφαση που στηρίζει το τουριστικό προϊόν ενός από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, εντάσσει και την Κέρκυρα στους προορισμούς που θα εξυπηρετούνται και με τα Airbus A320neo.

Σημειώνεται, πως τα νέα αεροσκάφη που κοσμούν πλέον τον στόλο της SKY express, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας με τον κολοσσό της Airbus, ενώ φέρουν κινητήρες CFM, δηλαδή του  Νο1 σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθευτή κινητήρων για εμπορικά αεροσκάφη άνω των 100 θέσεων.

Ο νέος τύπος αεροσκάφους διαθέτει τη βέλτιστη αεροδυναμική, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Με τον ανανεωμένο στόλο, τις ευέλικτες προσωποποιημένες επιλογές στο σύστημα κρατήσεων και, φυσικά, με το εξειδικευμένο υγειονομικό πρωτόκολλο «Careplane», η SKY express γίνεται η πρώτη επιλογή για κάθε επιβάτη που ζητά σύγχρονα αεροσκάφη, ψηφιακά αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ανταγωνιστικούς ναύλους.

Για τον επαγγελματία, τον φοιτητή, τις οικογένειες, τους ταξιδιώτες που επιλέγουν την Κέρκυρα ή έναν από τους ήδη 34 προορισμούς που ήδη εξυπηρετούνται πανελλαδικά, η SKY express, μέλος ενός υγιούς και επιχειρηματικά δυναμικού Ομίλου, του ελληνικού Ομίλου IOGR, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες και τον στόλο της με σεβασμό και προτεραιότητα στον επιβάτη.

Στη νέα της εποχή, η SKY express προσφέρει όλα εκείνα που ζητά ο κάθε επιβάτης για την πρώτη του επιλογή ταξιδιού. Οι πλέον ανταγωνιστικές λύσεις και συμφέρουσες επιλογές για κάθε επιβάτη, είναι εδώ και μαζί είναι εδώ η στήριξη της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας της Κέρκυρας. 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

Φ
ώτο Σταμάτης Καταπόδης
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.