Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα με ανατροπή, φιλική νίκη 2-1 επί της Βέροιας

ΑΟΚΚ
04 Σεπτεμβρίου 2016 / 08:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο τελευταίο φιλικό παιγνίδι της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Κέρκυρα νίκησε με 2-1 την Βέροια, ανατρέποντας το 0-1 του α΄ μέρους.

Η ομάδα του Μιχ. Γρηγορίου είχε ένα καλό πρώτο 25λεπτο, αλλά στο 18΄η Βέροια προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Vitti, ενώ είχε προηγηθεί σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρτίνεζ και στην επαναφορά της μπάλας ο Γκόμεζ υπέπεσε στο πέναλτι.
Στο β΄μέρος η Κέρκυρα πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση στο 63΄, όταν κέρδισε πέναλτι ο Γεωργίου, που  εκτέλεσε εύστοχα ο Ροτζέριο και έκανε το 1-1, ενώ στο 78΄ σε εκτέλεση κόρνερ ο Αντιλέχου με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το 2-1.
Διαιτητές: Τόμπρος, Σκορδίλης, Βλάσσης Θ.
ΑΟΚ Κέρκυρα (Μ. Γρηγοπρίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Ναζίμ, Γεωργίου, Επστάιν, Ζορμπάς, Ροτζέριο (έπαιξαν και οι Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Χιτζίδης, Ιωάννου, Αντιλέχου, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Παμλίδης, Αρναρέλης, Γεωργακόπουλος).
 
Ο Μ. Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος του ματς, μας είπε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και από την γενικότερη εμφάνιση
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια