Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη στο νέο πεζόδρομο η 5η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου

Αιμοδοσία
08 Σεπτεμβρίου 2020 / 10:47

Συνεργασία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων με το Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο νησί - Από τις 10:30 έως τις 13:00 η αιμοληψία από μονάδες του Γενικού Νοσοκομείου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ).  Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Κέρκυρας, θα πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου,  επί της οδού Γεωργίου Θεοτόκη (νέος πεζόδρομος), από 10.30 – 13.00.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Αντιδημάρχου Πρόνοιας, Ανδρέα Σκούπουρα:

«Λόγω της αυξημένης ζήτησης σε αίμα παρακαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, δίνοντας ζωή, δίνοντας αίμα, ενισχύοντας  την Τράπεζα Αίματος του Δήμου.

Είναι η πέμπτη εθελοντική αιμοδοσία και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δημιουργίας παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων μας, αλλά και της ανάπτυξης του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα. Το έμπειρο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες.

Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!».