Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επανέναρξη προβών της Φ/Ε «Μάντζαρος» σε ανοιχτό χώρο

Φ/Ε «Μάντζαρος»
06 Ιουλίου 2020 / 15:11

Συγχαρητήρια από το δ.σ. της Φ/Ε «Μάντζαρος» στην καλλιτεχνική ηγεσία της Φιλαρμονικής για την πρωτοβουλία δημιουργίας διαδικτυακών συναυλιών κατά τη διάρκεια της αναστολής λειτουργίας της λόγω πανδημίας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μετά την επιβεβλημένη επί τετράμηνο αναστολή λειτουργίας της Φιλαρμονικής και δεδομένου ότι, από τα συναρμόδια Υπουργεία, με την από 23/6 ε.ε.  εγκύκλιο επιτρέπονται οι πρόβες και οι Συναυλίες, υπό ορισμένες προϋποθέσεις και με την τήρηση συγκεκριμένων προστατευτικών μέτρων, το Δ.Σ της Φιλαρμονικής απεφάσισε την έναρξη των δοκιμών της Μπάντας σε ανοικτό χώρο, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων προστατευτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ενημερώνει σχετικά το δ.σ. της Φ/Ε «Μάντζαρος» με ανακοίνωσή του, λεπτομερείς πληροφορίες για την διεξαγωγή των δοκιμών θα λάβετε από την καλλιτεχνική ηγεσία της Φ.Ε.Μ

Το Δ.Σ. συγχαίρει και ευχαριστεί την καλλιτεχνική ηγεσία της Φιλαρμονικής, για την πρωτοβουλία δημιουργίας διαδικτυακών συναυλιών, κατά την διάρκεια του τετραμήνου που η Φιλαρμονική δεν λειτουργούσε και τους Δασκάλους και τους Μουσικούς για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα αυτών των λίαν επιτυχών διαδικτυακών μουσικών εκδηλώσεων.

Η λίαν επιτυχής διεξαγωγή αυτών των δραστηριοτήτων που για πρώτη φορά αντιμετώπιζαν οι μουσικοί της «Μάντζαρος» αποδεικνύει το υψηλό μουσικό τους επίπεδο και κυρίως την αγάπη τους για την Φιλαρμονική, την οποία με τον τρόπο αυτόν εστήριξαν και προέβαλαν όλο το διάστημα αυτής της δύσκολης  και πρωτόγνωρης περιόδου της πανδημίας.