Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε ρυθμούς «Gracias a la vida» το Άλσος Ανεμομύλου

Ανεμόμυλος
05 Ιουλίου 2020 / 10:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εντατικές είναι οι προετοιμασίες από νωρίς το πρωί για την αποψινή παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεμομύλου με ποίηση και τραγούδια για το φεγγάρι.

Η παράσταση  ‘’Ευχαριστώ στη Ζωή’’ υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα και παρουσίαση του Πέτρου Γάλλια θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 21:30, στο Άλσος του Ανεμόμυλου, με φόντο τον Όρμο της Γαρίτσας και το Παλαιό Φρούριο.







Η βραδιά αυτή, σηματοδοτεί και την έναρξη των παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους του φετινού καλοκαιριού, μετά το κλείσιμο των χώρων πολιτισμού, λόγω της επιδημίας. Μια βραδιά που φιλοδοξεί να δώσει χαρά και ελπίδα σε όλους.

Στην παράσταση, που πραγματοποιείται με την στήριξη της Δημάρχου Κέρκυρας, Μερόπης Υδραίου, συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Παντελής Κοντός, Πέτρος Καρύδης, Ιωάννα Βλάχου, Νίκος Άνθης, Σταματίνα Καρύδη, Έλενα Ρίστοβα, Γιώργος Βλάχος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Δημήτρης Ντάλλας, ο πιανίστας Κώστας Κατωμέρης, η Χορωδία ‘’Θωμάς Φλαγγίνης’’ με τον μαέστρο της, Ανδρέα Γκούση και την πιανίστα της, Ειρήνη Πολίτη

Διοργάνωση: Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανεμόμυλου.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη για τον κόσμο. Στην παράσταση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ‘’covid -19’’ (αποστάσεις ασφαλείας κλπ) όπως ο νόμος ορίζει.