Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απεβίωσε ο 75χρονος Κερκυραίος στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

Κορωνοϊός
05 Απριλίου 2020 / 08:26

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Κερκυραίος, ο οποίος νοσηλευόταν στα Γιάννενα όντας το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί

ΙΩΑΝΝΙΝΑ.  Δεν τα κατάφερε, δυστυχώς, ο 75χρονος Κερκυραίος, ο οποίος νοσηλευόταν -ως το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid19 στην Κέρκυρα- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό όντας πλέον ο πρώτος νεκρός από την πανδημία που καταγράφεται στην Κέρκυρα.

O 75χρονος είχε διασωληνωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την περασμένη Πέμπτη.

Η κατάστασή του αρχικά είχε σταθεροποιηθεί, όμως, από το απόγευμα του Σαββάτου επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα ν' αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που καταγράφεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου νοσηλεύται και η σύζυγος του 75χρονου, η οποία επίσης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως σταθερή.


Οι εκδόσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος