Είδη ατομικής προστασίας για τα σώματα ασφαλείας ζητά ο Γ. Τρεπεκλής

Είδη ατομικής προστασίας για τα σώματα ασφαλείας ζητά ο Γ. Τρεπεκλής

«Παρακαλώ όλους τους συμπολίτες μας, να τηρήσουμε με ευλάβεια και προσωπική και κοινωνική υπευθυνότητα το μέτρο του περιορισμού των μετακινήσεων μας»

31
Μαρτίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για το σημαντικό έργο που επιτελούν αυτές τις κρίσιμες ημέρες, που η χώρα μας και όλος ο κόσμος πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊού, εξέφρασε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις», πρώην Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής, τους οποίους συνάντησε κατά την άσκηση του καθήκοντος τους. Ο κύριος Τρεπεκλής αμέσως μετά την περιήγηση σε σημεία ελέγχου για την άσκοπη μετακίνηση έκανε δήλωσε:
 
 «Σήμερα είχα τη χαρά και την υποχρέωση να συναντήσω τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και να τους εκφράσω εκ μέρους του συνδυασμού μας και των συμπολιτών μας την ευγνωμοσύνη μας, που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα και τον τόπο μας, ασκούν με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, αξιοπρόσεκτη συνέπεια και κοινωνική ευαισθησία τα καθήκοντα τους, συνεισφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.
 
Από την πλευρά μας και παρακαλώ όλους τους συμπολίτες μας, να τηρήσουμε με ευλάβεια και προσωπική και κοινωνική υπευθυνότητα το μέτρο του περιορισμού των μετακινήσεων μας, και να μένουμε σπίτι προστατεύοντας τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και κατ’ επέκταση την κοινωνία του νησιού μας.
 
Θα ζητούσα από την Περιφέρεια και τη Δημοτική αρχή, αλλά και από τους θεσμοθετημένους φορείς του τόπου μας και τους παραγωγικούς φορείς, στο μέτρο των δυνάμεων και των αρμοδιοτήτων τους να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και του λιμενικού και της Πυροσβεστικής, και όπου και αν παρατηρηθούν και καταγραφούν ελλείψεις σε είδη ατομικής προστασίας να καλυφθούν με την δική τους συνδρομή και πρωτοβουλία. Όλοι μαζί θα δώσουμε και αυτή την μάχη και θα νικήσουμε. Μένουμε σπίτι».