Χωρίς κόσμο ΑΕΛ και Θιναλιακός στα παιχνίδια τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αν και αλλάζουν όλα από ώρα σε ώρα, με ΑΕ Λευκίμμης και Θιναλιακό να αγωνίζονται

12
Μαρτίου / 2020

εκτός έδρας. Παρόλα αυτά είναι θετικό ότι θα παίξουν σε άδεια γήπεδα και οι αντίπαλοί τους δε θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Βέβαια με την ΑΕΛ τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι φίλοι της Βασίλισσας του Νότου θα ήταν κοντά στην ομάδα τους και λόγω μικρής απόστασης, θα ήταν πάρα πολλοί.
Στην Παραμυθιά η ΑΕΛ κόντρα στο Σούλι, θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως αποδειχθεί μοιραίο, αφού έμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00 θα διευθύνει ο Β. Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, με βοηθούς από την ίδια Ένωση, τον Θανάση Ντομάρη και τον Ζώη Νάστο.
Ο Θιναλιακός που πατάει γερά στην κατηγορία, πάει στη φιλόδοξη Άρτα, όπου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση που θέλει μόνο νίκη, αφού κυνηγάει τον τίτλο. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα, κάτι στο οποίο δεν έχει συνηθίσει η ομάδα της Αχαράβης, η οποία θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Γιάννη Πάνου της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμαντή και Θανάση Θανασιά, από την ίδια Ένωση.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ