Το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Τσούκα

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πολιτική κηδεία του πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Διονύση Τσούκα

Γέμισε η αίθουσα τελετών στο Φαληράκι από τους φίλους του Σάκη, που ήθελαν να τον ασπαστούν για τελευταία φορά αποχαιρετώντας τον με δάκρυα στα μάτια...

22
Φεβρουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Κατάμεστη ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου η αιθουσα τελετών στο Φαληράκι, στο τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Τσούκα.

Γέμισε απ' όλους εκείνους, που ήθελαν να βρεθούν για τελευταία φορά δίπλα στον αγαπημένο συνάδελφο τους, συναγωνιστή τους, μα πάνω απ'όλα στον καλό τους φίλο Σάκη, τον οποίο αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια...

Το «παρών» έδωσε και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μίλησε βαθιά συγκινημένος για τον εκλιπόντα.

Δημήτρης Μπιάγκης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, Φωτεινή Βάκη, Φώντας Βλάχος, Σταύρος Ιωάννου, Μαρίνα Ράπτη, Σπύρος Δολιανίτης είπαν επίσης δυο λόγια για τον αγαπημένο τους Σάκη...Εξαιρετικά συγκινητικά τα λόγια της ανηψιάς του Διονύση Τσούκα, όπως κι εκείνα του Κυριάκου Κωλέση, Διευθυντή στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κέρκυρας.
Επιθυμία της οικογένειας του πρώην Αντιπεριφερειάρχη ήταν, άλλωστε, αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών της Κέρκυρας.