Χειροπέδες σε πέντε για κάνναβη, χάπια και δενδρύλλια σε Κέρκυρα & Κεφαλονιά

Χειροπέδες σε πέντε για κάνναβη, χάπια και δενδρύλλια σε Κέρκυρα & Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν πέντε άτομα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

13
Φεβρουαρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, πέντε άτομα ηλικίας 21 έως 53 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες στην Κέρκυρα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο άνδρες  21 και 53 ετών, αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, στην Κέρκυρα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας (10-02-2020), δύο αλλοδαπούς 29 και 38 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 3 δισκία ναρκωτικών χαπιών ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία  δικαστικού λειτουργού, στην οικία τους, ακόμη 7 δισκία ναρκωτικών χαπιών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Κεφαλονιά συνελήφθη, χθες Τετάρτη (12.02.2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου 24χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία  δικαστικού λειτουργού, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 5 δενδρύλλια στην αρχική τους ανάπτυξη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κατά περίπτωση αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.