Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ημέρα κυπέλλου η Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, με δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια, για τη φάση των ημιτελικών. Το ένα από τα δύο ζευγάρια,

11
Φεβρουαρίου / 2020

βρέθηκε πέρυσι να κυνηγάει τους τίτλους του πρωταθλητή και του κυπελλούχου και είναι αυτό του Αστέρα Πετριτή με τον Θιναλιακό. Νικητής και στις δυο μάχες η ομάδα της Αχαράβης η οποία πήρε το πρωτάθλημα και κέρδισε στον τελικό του κυπέλου τον αντίπαλό της με 3-0. Οπότε, όποια ομάδα περάσει θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Προγνωστικά δε χωράνε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού και οι δυο ομάδες θέλουν το τρόπαιο, αλλά προτεραιότητά τους είναι το πρωτάθλημα, με τον Αστέρα να προτιμάει σίγουρα τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά και τον Θιναλιακό να σκέφτεται την άνετη παραμονή του στην κατηγορία. Έτσι είναι πιθανόν και οι δυο τεχνικοί να αφήσουν εκτός ενδεκάδας κάποιους παίκτες για να τους προφυλάξουν. Αν και υπάρχει διαφορά μιας κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες, δεν υπάρχει φαβορί και όλα αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες.
Από την άλλη ο ΟΦΑΜ αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Νυμφών και κάποιος ίσως σκεφτεί ότι η ομάδα του Αγ. Ματθαίου η οποία προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα της Α1, είναι σε καλύτερη κατάσταση και το φαβορί, αλλά το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, ενώ ο Αχιλλέας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να δούμε και εδώ μεγάλη μάχη για μια θέση στον τελικό. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15:30.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ