Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολο βράδυ για τον Φαίακα κόντρα στην ΑΕΚ

Handball Premier
24 Ιανουαρίου 2020 / 18:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει ο Φαίακας το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής

του πρωταθλήματος της Handball Premier, σε ένα παιχνίδι που τα προγνωστικά είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Φαίακα είναι έτοιμοι για την πρόκληση του σαββατιάτικου παιχνιδιού, το οποίο θα έχει και μια ιδιαιτερότητα.
Ο Διονύσης Γεωργιάδης που ανδρώθηκε στον Φαίακα και είναι πλέον 32 χρόνων και αρχηγός της ΑΕΚ θα τιμηθεί από την κερκυραϊκή ομάδα και σίγουρα θα αποσπάσει το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που αναμένεται να κατακλύσει το κλειστό του ΕΑΚΚ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και το Δ.Σ. με ανοικτή πρόσκληση ζητάει από τον κόσμο για μια ακόμη φορά να σταθεί δίπλα στην ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Φαίακα θα πάει στη Φλώρινα όπου την Κυριακή στις 14:30 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φιλώτα για το πρωτάθλημα της Α2.
 
Το πρόγραμμα (12η αγωνιστική)

ΠΑΟΚ - Διομήδης Άργους
Άρης Νίκαιας - Αερωπός Έδεσσας
Φίλιππος Βέροιας - Δράμα 1986
Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας - Ιωνικός Ν. Φ.
Φαίακας - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - ΑΣΕ Δούκα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια