Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν έδωσα εντολή απαγόρευσης, λέει η Υδραίου

δήμος κεντρικής κέρκυρας και διαποντίων
17 Δεκεμβρίου 2019 / 08:33
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μ. Υδραίου, επικοινώνησε με το enimerosi.com για να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι κατόπιν δικής της εντολής απαγορεύτηκε η είσοδος στον ΧΥΤΑ Νότου του περιφερειακού δ/ντη Περιβάλλοντος.

Αυτό της απέδιδε το Αλεύχιμμον με την ανακοίνωσή του, που φιλοξένησε το enimerosi.com. Κατόπιν αυτού και εφόσον αληθεύει η καταγγελία του συλλόγου Αλεύχιμμον, η απαγόρευση εισόδου έγινε από από υπηρεσιακούς παράγοντες του ΣΥΔΙΣΑ/ΦΟΔΣΑ εν αγνοία της προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου του. Το συμβάν, που ξεκίνησε από καταγγελία κατοίκου, την οποία πήγε να ελέγξει ο περιφερειακός, υπηρεσιακός παράγοντας, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα ένταση στις σχέσεις των δημάρχων κεντρικής και νότιας Κέρκυρας, Υδραίου και Λέσση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.