Κίνδυνος για νέα αφαίρεση βαθμών

Κίνδυνος για νέα αφαίρεση βαθμών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αν και δεν υπάρχει αμφισβήτηση από τη νυν διοίκηση του ΑΟΚΚ για τις οφειλές σε πολλούς ποδοσφαιριστές του παρελθόντος,

05
Δεκεμβρίου / 2019

εν τούτοις είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις συνέπειες ή να επιλύσει τις διαφορές. Η όλη κατάσταση έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και τη διοίκηση και την ομάδα, με τους διοικούντες να τρέχουν να καλύψουν οικονομικές τρύπες, για τις οποίες δεν ευθύνονται αυτοί, ενώ η ομάδα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, αγωνίζεται με άπειρα παιδιά στην κατηγορία για να μη διαλυθεί.
Πριν από δώδεκα μέρες η ΠΑΕ είχε βγάλει ανακοίνωση για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με 18 ποδοσφαιριστές και αυτό ήταν ένα θετικό στοιχείο, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες. Αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι της διοίκησης που με κάθε τρόπο προσπαθούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές.
Όμως έρχονται από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, νέες αποφάσεις για την ενεργοποίηση ποινών από τρεις ποδοσφαιριστές, τον Φώτη Κουτζαβασίλη, τον Εμιλιάνο Βίλα και τον Χρήστο Γρομητσάρη. Μάλιστα για Βίλα και Γρομητσάρη η ΠΑΕ είχε ενημερώσει ότι οι οφειλές είχαν τακτοποιηθεί, αλλά…
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φώτιου Κουτζαβασίλη του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 321/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ' αριθμ. 149/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».
Αντίστοιχες είναι και οι ανακοινώσεις για Βίλα (διατακτικό της 319/2019) και Γρομητσάρη (διατακτικό της 323/2019)».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ