«Διαδήλωσαν»... υπέρ των φυκιών οι Κερκυραίοι παρκάροντας στην παραλιακή!

«Διαδήλωσαν»... υπέρ των φυκιών οι Κερκυραίοι παρκάροντας στην παραλιακή!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ» ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν κατέστη δυνατό να καθαριστούν από τον Ο.Λ.ΚΕ. τα ξεβρασμένα φύκια στο πεζοδρόμιο της παραλιακής λεωφόρου στην Γαρίτσα ελέω των παρκαρισμένων Ι.Χ. αυτοκινήτων

05
Δεκεμβρίου / 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου της Γαρίτσας, αποτέλεσαν τροχοπέδη στον καθαρισμό του πεζοδρομίου από τα φύκια, σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.

Όπως είχε δεσμευτεί μιλώντας στο enimerosi.com ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, Σπύρος Ζερβόπουλος, ο Ο.Λ.ΚΕ. θ' αναλάμβανε να καθαρίσει το πεζοδρόμιο από τα φύκια, τα οποία ξέβρασε η θάλασσα στις 12 του περασμένου Νοέμβρη εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων (σ.σ. «Βικτώρια»).

Τα συνεργεία καθαρισμού ωστόσο, αν και ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν το έργο τους, καθώς κάτι τέτοιο δεν τους επετράπη από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από το βράδυ της προηγούμενης μέρας, Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου, είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος της παραλιακής κόκκινες κορδέλες απαγόρευσης στάθμευσης (σ.σ. αν και θεωρητικά στο εν λόγω σημείο απαγορεύεται ούτως ή άλλως το παρκάρισμα...) προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ