Παρεμβάσεις συνεργείων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων (photos)

Παρεμβάσεις συνεργείων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων (photos)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του Δήμου σε σημεία που χρήζουν παρεμβάσεων προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

02
Δεκεμβρίου / 2019

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου: «Κάθε μέρα συνεργεία του Δήμου Κεντρικής  Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κάνουν συνεχείς  παρεμβάσεις για να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης και των άλλων δημοτικών ενοτήτων. Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου:
«Δίνουμε και κερδίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας με ουσιαστικές παρεμβάσεις, με μικρά έργα και δράσεις που κλείνουν παλιές πληγές.
Αυτή την εβδομάδα εγκαταστάθηκε φωτισμός σε αθλητικούς χώρους, συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί τάφρων και ρεμάτων για να μην αντιμετωπίσουμε πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ προχωρά και το πρόγραμμα βελτίωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος. Συνεργεία του Δήμου κλείνουν διαρκώς λακκούβες στο οδικό δίκτυο που αποτελούν εστίες κινδύνου για οδηγούς και πεζούς. Η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ.”
Καθημερινά, με μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις, δίνουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης και των χωριών μας».