Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα δια των συνέδρων της & του προέδρου της ΝΟΔΕ στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ

Νέα Δημοκρατία
30 Nov 2019 / 09:11

Οι σύνεδροι της Κέρκυρας και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κοντός, εκπροσωπούν το νησί των Φαιάκων στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ

ΑΘΗΝΑ.  Το «παρών» έδωσε και η Κέρκυρα στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο άνοιξε χθες, Παρασκευή, τις εργασίες του με την ομιλία του Προέδρου της Οργανωτικής του Επιτροπής Βαγγέλη Μειμαράκη και συνεχίστηκε με την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Συνέδριο έχει ως κεντρικό του σύνθημα «Το μέλλον αρχίζει τώρα»» και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Σήμερα, Σάββατο, θα διενεργηθούν ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια για ζωτικά θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία όπως τον λαϊκισμό, την κλιματική αλλαγή, την ψηφιακή πολιτική, την εργασία κλπ, ενώ την Κυριακή το συνέδριο θα κλείσει με τις ομιλίες του Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμοπουλου, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμάρα και του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΔ της Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε στο 13ο Συνέδριο από τους σύνεδρους της Κερκυρας, ενώ η ΝΟΔΕ Κέρκυρας από τον Πρόεδρό της, Γιάννη Κοντό.