Πάει για μείον 6 αν δεν πληρώσει Κόντο και Ζορμπά

Πάει για μείον 6 αν δεν πληρώσει Κόντο και Ζορμπά

ΑΘΗΝΑ. Από τη μία η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με 18 ποδοσφαιριστές,

26
Νοεμβρίου / 2019

αλλά η κατάσταση δε σταματάει εδώ. Δύο νέες προσφυγές εκδικάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπως αναφέραμε την περασμένη βδομάδα, των Αλ. Κόντου και Π. Ζορμπά. Περιπτώσεις, στις οποίες ο ΑΟΚΚ, προφανώς δεν είχε καμία τύχη να κερδίσει και έτσι, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση για τους δυο πρώην ποδοσφαιριστές της κερκυραϊκής ομάδας. Σύμφωνα με αυτή θα της αφαιρεθούν από τρεις βαθμοί για τον καθένα αν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές προς αυτούς.
Η απόφαση: «Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Κόντου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 384/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζορμπά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Σπύρος Πίκουλας