Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Καλούδη με Δένδια για Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση & Ασφαλιστικό Δικηγόρων

Καλούδης Γιώργος
22 Nov 2019 / 14:25

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία ν΄ ανταλλάξουν απόψεις και για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Κέρκυρα

ΑΘΗΝΑ.  Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια, είχε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας και επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Γιώργος Καλούδης.

Η συνάντηση με τον Υπουργό συνέπεσε χρονικά λίγο πριν την συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για δύο κρίσιμα θέματα: Την Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση και το Ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Γιώργο Καλούδη, η συζήτηση ανάμεσα στους δύο Κερκυραίους δικηγόρους διεξήχθη -όπως πάντα- σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και αφορούσε κυρίως στο θέμα της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης, για το οποίο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας ζήτησε από τον Υπουργό να ασκήσει την επιρροή του υπέρ των Δικηγόρων.

Επ’ ολίγο αντάλλαξαν απόψεις και για τα σημαντικά προβλήματα της Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Καλούδης, ο Νίκος Δένδιας έχει αποδείξει, ότι έχει εργαστεί για την Κέρκυρα, έχει προσφέρει, ενώ σε όποιο υπουργείο υπηρέτησε, άφησε θετική παρακαταθήκη (π.χ. στο Υπουργείο Ανάπτυξης την προσθήκη στα υπερχρεωμένα της προστασίας της α' κατοικίας).