Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αύριο η καταγραφή των ζημιών της «Βικτώρια» στην Κεντρική Κέρκυρα

Τεχνικές Υπηρεσίες
21 Nov 2019 / 10:30

Πέντε κλιμάκια με τρεις μηχανικούς του Δήμου στο καθένα και τέσσερις Αντιδήμαρχοι, με συντονιστή τον Νίκο Καλόγερο, θα «σαρώσουν» την Παρασκευή τις Δημοτικές Ενότητες της Κεντρικής Κέρκυρας για την πλήρη καταγραφή των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Επί ποδός θα είναι αύριο ο «μηχανισμός» του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, καθώς με εντολή της Δημάρχου, Μερόπης Υδραίου, ξεκινά η διαδικασία καταγραφής των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας.

Η καταγραφή των ζημιών, που άφησε πίσω της στην Κέρκυρα η «Βικτώρια» δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και απαιτεί μεθοδικότητα και απόλυτο συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου.

Αύριο, Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων θα ξεκινήσει την διαδικασία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με τέσσερις αντιδημάρχους να έχουν την ευθύνη της πλήρους και λεπτομερούς καταγραφής όλων των ζημιών, που προκλήθηκαν από το σφοδρό χτύπημα των καιρικών φαινομένων στις 12 και 13 του τρέχοντος μήνα.

Τις Δημοτικές Ενότητες θα «σαρώσουν» πέντε κλιμάκια του Δήμου, με τρεις μηχανικούς από τις Τεχνικές Υπηρεσίες στο κάθε ένα εξ αυτών (συνολικά, δηλαδή, 15 μηχανικοί), τα οποία θα βγουν ταυτόχρονα, αύριο, προκειμένου ν' αποτυπώσουν στο 100% τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την πρόσφατη... επίσκεψη της «Βικτώρια».

Οι Αντιδήμαρχοι, Νίκος Καλόγερος, Χάρης Γιώτης, Γιώργος Παντελιός και Γιάννης Σερεμέτης, όπως και η εντεταλμένη σύμβουλος, Μαρία Ζερβού, θα έχουν την ευθύνη της διαδικασίας, ενώ συντονιστής όλου του εγχειρήματος -έπειτα από εντολή της Μερόπης Υδραίου- θα είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος Καλόγερος.