Γαλιατσάτος: Δεν τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου η κ. Κράτσα

Γαλιατσάτος: Δεν τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου η κ. Κράτσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αιχμηρά σχολιάζει ο πρώην περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, την φετινή απουσία τιμητικής εκδήλωσης, για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

16
Νοεμβρίου / 2019

Σε ανάρτησή του υπενθυμίζει ότι «στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της ΠΕ Κέρκυρας τοποθετήθηκε το 2018 με πρωτοβουλία της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ η προτομή που φιλοτέχνησε δωρεάν ο Γ. Μέγκουλας, με σκοπό την απόδοση τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους νεκρούς του και στα μηνύματα που εξέπεμψε και εκπέμπει για την ελληνική κοινωνία , την δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία. Πέρυσι, στις 17-11-2018, στον χώρο αυτό ελαβε χώρα και η πρώτη εκδήλωση τιμής στην μνήμη του "Πολυτεχνείου" από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Επικρίνοντας την απουσία τελετής εκ μέρους της Περιφέρειας φέτος, ο Θ. Γαλιατσάτος αναφέρει «η επέτειος φαινομενικά ξεχάστηκε από την περιφερειακή αρχή Κράτσα.
Δεν είναι όμως μόνο "ξεχασιάρηδες".
Σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησαν:" δεν είναι επίσημα θεσμοθετημένη εκδήλωση, δεν έχουμε υποχρέωση"! Σχόλιο δικό μας: Πάλι καλά που η ΠΙΝ/Κράτσα δεν μας είπαν ότι το "Πολυτεχνείο" δεν υπήρξε...»