Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Μπούκαραν» σε σπίτια στη Βόρεια Κέρκυρα - Διπλή σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛ.ΑΣ.
11 Nov 2019 / 12:39

Χειροπέδες σε έναν 22χρονο κι έναν 21χρονο, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 35χρονος, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 22 και 21 ετών, αντίστοιχα, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, την περασμένη Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, στη Βόρεια Κέρκυρα, με την κατηγορία των διαδοχικών κλοπών σε σπίτια.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, όπως κι ενός ακόμη 35χρονου συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση.

Ειδικότερα -σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων- όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις άνδρες εμπλέκονται σε τρεις διαδοχικές κλοπές σε σπίτια στη Βόρεια Κέρκυρα, το πρωί της Πέμπτης (07-11-2019), από τις οποίες αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα.



Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των χρυσαφικών, που είχαν αφαιρέσει, τα οποία επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια των κλοπών, καθώς και πλήθος άλλων χρυσαφικών και κοσμημάτων.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.