Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν τα δύσκολα, στο Παγκρήτιο

ΑΟΚ Κέρκυρα
08 Nov 2019 / 18:59
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το τρίτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καλείται να δώσει ο ΑΟΚ Κέρκυρα,

αυτή τη φορά στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη. Ένα παιχνίδι που έχει πάρα πολλές δυσκολίες αφού ο Εργοτέλης είναι μία δυνατή ομάδα που ψάχνει βαθμούς και θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο τη νίκη.
Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες, αλλά την περασμένη αγωνιστική πήρε ισοπαλία στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και έφτασε κοντά ακόμα να πάρει και τη νίκη. Έχει μόλις έναν βαθμό και σίγουρα θέλει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΑΟΚΚ για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Από την πλευρά του ο ΑΟΚΚ δεν έχει να χάσει τίποτα, ο Λεωνίδας Βόκολος και οι παίκτες του ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς και πως πρέπει να παλέψουν όπως σε κάθε παιχνίδι, αν θέλουν να πάρουν κάτι θετικό. Έχουν τρεις ήττες στο πρωτάθλημα ως τώρα, αλλά οι εμφανίσεις είναι ελπιδοφόρες, καθώς είναι μια καινούργια ομάδα και με λίγη τύχη θα μπορούσε να έχει κάποιους βαθμούς.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν όλη τη βδομάδα και είναι έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη μάχη στην Κρήτη. Το παιχνίδι θα καλυφθεί ζωντανά από την ERT SPORTS και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 17:00.
 
Το πρόγραμμα (4η  αγωνιστική)
 
Χανιά– ΠΑΣ Γιάννινα                                                  
Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς
Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας
Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή
Εργοτέλης – Κέρκυρα

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια