Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚΚ: Η πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κερκυραϊκό κοινό & τα διαρκείας

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
24 Οκτωβρίου 2019 / 14:11
Σπύρος Πίκουλας

Πρώτο εντός έδρας ματς για τους «Φαίακες» στο πρωτάθλημα της Super League 2, την Κυριακή (27/10, 15:00), κόντρα στην Παναχαϊκή - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η πρώτη εμφάνιση του ΑΟΚ Κέρκυρα μπροστά στο κοινό του για το φετινό πρωτάθλημα θα γίνει την Κυριακή 27/10 στο ΕΑΚΚ με αντίπαλο την Παναχαϊκή, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Η διοίκηση περιμένει τον κόσμο να σταθεί δίπλα της, κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα και ηθικά και υλικά, αφού και τα δυο αυτά τα έχει ανάγκη.

Ηθικά, γατί οι νεαροί παίκτες που απαρτίζουν τον φετινό ΑΟΚ θέλουν τη στήριξη του κόσμου και το χειροκρότημα, ενώ τα πολλά οικονομικά προβλήματα μπορεί να μην λύνονται με την αγορά ενός εισιτηρίου, αλλά ακόμη και αυτή η βοήθεια είναι σημαντική.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι την Παρασκευή θα διατεθούν τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ενημερώνει το κοινό για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στα γραφεία της ομάδας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 19 (πρώην Αστυνομικό μέγαρο).

Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2019-2020 έχουν ως ακολούθως:

ΘΥΡΑ 2Α – 2Β – 3Α – 3Β :  130 €

ΘΥΡΑ 4 :  80€

ΘΥΡΑ VIP : 200  €


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Οι φίλαθλοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητο νομιμοποιητικό έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), την περυσινή κάρτα (όπου είναι διαθέσιμη), τον ΑΜΚΑ σε έντυπη επίσημη μορφή και το ΑΦΜ τους.

Παράλληλα θα διατεθούν και εισιτήρια για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής Superleague 2 με την Παναχαϊκή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 15:00 στο Ε.Α.Κ.Κ..

Εισιτήρια για τον αγώνα με την Παναχαϊκή θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του Ε.Α.Κ.Κ. την ημέρα του αγώνα απο τις 13:00».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια