ΑΟΚΚ: Φιλική ισοπαλία στα Γιάννενα

ΑΟΚΚ: Φιλική ισοπαλία στα Γιάννενα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Γιάννενα το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου, ο ΠΑΣ και ο ΑΟΚ Κέρκυρα

12
Οκτωβρίου / 2019

ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Οι δύο ομάδες λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος, για να κρατήσουν ζεστούς τους παίκτες, βρέθηκαν αντιμέτωπες στο ΠΕΑΚΙ, αλλά στο παιχνίδι είχαν αμφότεροι μέτρια απόδοση, μοιαζοντας να κάνουν αγγαρεία σε όλη τη διάρεκια του αγώνα, στο οποίο οι καλές φάσεις ήταν λίγες.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αμαραντίδης για τον ΑΟΚΚ στο 21΄ είχε καλό σουτ που πήγε λίγο έξω, ενώ ο ΠΑΣ απείλησε στο 29΄ με τον Ξύδα. Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 68΄ με κοντινό σουτ του Βασιλούδη που αξιοποίησε εξαιρετική συρτή σέντρα του Βουκελάτου, αλλά ο ΠΑΣ ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με σέντρα - σουτ του Οικονομόπουλου που βρήκε και το δοκάρι.
 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Οικονομόπουλος, Ζιουλής, Ζώγκος, Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς, Ξύδας, Καρτάλης, Γροσδάνης, Λεό. Έπαιξαν και οι: Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Παμλίδης, Σιόντης, Πανουργιάς, Λώλης, Γώγος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς, Γενιτσαρίδης, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Παυλής, Γεωργακόπουλος, Μίσκου, Πιαστόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παγκράτης, Βλάχος, Πεντράο, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Βουκελάτος, Λεπενιώτης, Νγκαν, Αμαραντίδης.

Σπύρος Πίκουλας